SAMSUN / BAFRA - Millî İrade İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS

Nis

Okul Rehberlik servisi tarafından velilere "sınav kaygısı ve baş etme yolları " ve "Sınav Dönemi Ebeveynliği" ile ilgili seminer düzenlendi.

Nis

Mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerle ilgili 1 günlük yerinde gözlem yapmalarına imkan sağlamak amacıyla kariyer buluşmaları , Mesleğimde 1 gün programı kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz ile Aile Hekimliği,Eczacı ve Emniyet Müdürlüğü'ne gidilerek meslekleri yerinde tanımaları sağlandı.

Nis

Okul Rehber Öğretmeni Zeynep BAŞ tarafından 8. sınıf öğrencilerine LGS'ye yönelik "Dikkat ve Odaklanma" semineri düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda Hedef LGS kapsamında ara tatil kamp parogamı yapılmıştır.Öğrenciler ara tatil kampında değerlendirme sınavlarına katılarak eksikliklerini görüp telafi etmeleri sağlanmıştır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine Hedef LGS Liselere Hazırlık Programıyla ilgili bilgilendirilme toplantısı yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Hedef LGS  projesi kapsamında Samsun il geneli il toplantısı Emine-Ahmet YENİ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşti. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Yaşar TEYYARE başkanlığında yapılan toplantıda  LGS-YKS Samsun il Koordinatörü ve  Rehber Öğretmen Fatma Gülçiçek Üstün moderatörlük yaptı. Samsun ilindeki imam-hatip lisesi ve ortaokullarından akademik koordinatörlerin katılımıyla yapılan toplantıda Sayın Üstün,  okulumuzda lgs ve yks’ye hazırlık kapsamında yapılan dyk çalışmalarını, hazırlık kampları anlatarak Türkiye genelinden de örnek çalışmalar paylaştı.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Zeynep BAŞ tarafından Hedef LGS Liselere Hazırlık Programı hakkında 7. Sınıf öğrenci velileri bilgilendirildi.

Şbt

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri Hedef LGS Liselere Hazırlık Programıyla ilgili 7. sınıf öğrencileri bilgilendirildi.

Şbt

Okul Rehber Öğretmeni Zeynep BAŞ tarafından LGS deneme sınavlarında öğrencilerin sonuçlarının analizleri hakkında veliler bilgilendirldi.

Şbt

Okul Rehber Öğretmeni Zeynep BAŞ tarfından 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri' broşür hazırlanarak 8. sınıf öğrencileri bilgilendirilmiştir.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin LGS hazırlık sürecinde başarılarını artırmak amacıyla Hedef LGS projesi kapsamında ara tatil kış kampı çalışması planlanmıştır.

Ara

Hedef LGS Proje kapsamında okulumuzdan mezun olup Bafra Fen Lisesinde okuyan LGS de başarılı olmuş öğrencilerimiz 8. sınıf öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı.

Ara