SAMSUN / BAFRA - Millî İrade İmam Hatip Ortaokulu

Erol BOZDEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

1973 yılında Bafra Kahramanlar Köyünde doğdu. İlkokulu Köyünde okudu. Orta ve lise eğitimini Bafra İmam Hatip Lisesinde 1990 yılında tamamladı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Aynı yıl Bingöl İli Solhan İlçesi Dilektepe Köyü Yazmalı Mezrasında Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.1999 yılı sonunda Bafra Akalan Köyü İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni olarak göreve başladı. 2002 yılında Müstecep İlköğretim Okuluna tayin edildi. Bu okulda bir yıl Türkçe Öğretmeni olarak çalıştı. 2003 yılında aynı okulda Müdür Yardımcısı oldu. Aralıklarla 2007 Yılına kadar aynı okulda  Müdür Vekilliği ve  Müdür Yardımcılığı yaptı. . 2007 yılında Kelikler İlköğretim Okulu´na Okul Müdürü olarak atandı. bu oklulda3 yıl müdür vekili olarak çalıştı. 2010 yılında Müstecep İlköğretim Okulu´na Müdür Yardımcısı olarak geri döndü. 2011 Yılında Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak İlköğretim Okulu´na Kurucu Müdür Olarak görevlendirildi. 2012 yılında alan değişikliği yaparak Sınıf Öğretmenliğinden ayrılarak Türkçe Öğretmeni olmuştur.2013 yılında Bafra Cumhuriyet Ortaokulu´na Müdür Yardımcısı olarak tayin edildi. 2016 yılında yeni açılan Milli irade İmam Hatip Ortaokuluna Kurucu Müdür olarak görevlendirildi. 2017 yılında aynı okula müdür olarak atandı ve hala görevine devam etmektedir. Evli olan Erol BOZDEMİR eşi Türkçe Öğretmeni Elif Satu BOZDEMİR ile 1 erkek 2 kız çocuğu sahibidir.