SAMSUN / BAFRA - Millî İrade İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Anasınıfı A şubesi öğrencileri keyifli bir çömlek etkinliği yaptılar.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ünlü şairlerimizden olan Yunus Emre  ile ilgili okulumuzda afiş çalışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin afişleri okul panosunda sergilendi..

Ara

Dilimizi Zenginleştirelim Projesi kapsamında sınıflarda " Bilen Oturur Etkinliği" yapıldı..Öğrencilere bilmediği kelimelerin anlamları öğretilmeye çalışıldı..

Ara

Eyl

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ ZEYNEP BAŞ TARAFINDAN 5.SINIF VELİLERİMİZE UYUM SÜRECİ KONULU SEMİNER YAPILDI.

Eyl

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRETMENİ NİHAL TUNÇER ANA SINIFI A ŞUBESİ VELİLERİMİZLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.GÜNDEM MADDELERİ ARDINDAN OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ ZEYNEP BAŞ TARAFINDAN VELİLERİMİZE 'BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI' KONULU SEMİNER VERİLDİ.

Eyl

Okulumuz kız öğrencileri cuma günleri "Dua Buluşmaları" etkinliğinde bir araya geliyor. Okulumuz DKAB öğretmeni Şerife Korkmaz tarafından hazırlanan projede öğrencilerimizin dinleyici karşısında Kur'an okuma becerilerinin gelişmesi, özgüven kazanması, birlik beraberlik içinde cuma gününün ihya edilmesi amaçlamaktadır.

Eyl

Ailemize yeni katılan öğrencilerimize okulumuzu tanıtmak ve ortaokula alışma sürecini hızlı tamamlamaları için uyum çalışmaları Rehber Öğretmen Zeynep BAŞ tarafından yapılmıştır.

ÖĞRETMEN BULUŞMALARI

HAYIRDA YARIŞANLAR ETKİNLİĞİMİZ

Mrt

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Nihal Başoğlu TUNCER ve anasınıfı öğrencileri Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamına İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Çeşitli etkinlikler yapan öğrencilerimiz ilk kütüphane deneyimlerini kazandılar.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni düzenlendi. Saygı ve özlemle atamızı anıyoruz...

Ağu

Okulumuz Milli Irade Imam Hatip Ortaokulu'nda uygulanan AOB UÇGENI (AILEM OKULUM VE BEN) PROJESI yaz DYK kurslarimizda 29 Temmuz - 3 Ağustos haftası Bowling etkinligimizi yaptik. Ogrencilerimiz kurs derslerinden sonra gonullerince eglendiler. Yaz DYK kurslarimiz suresince her hafta bir etkinlik yaparak ogrencilerimizi 2023 LGS sinavina hazirliyoruz.